LaPrazirna MILD je jemně praženou směsí káv Arabica (100 %). Proces pražení je u této směsi zkrácen na 12 minut. Tím dochází ke zvýraznění ovocité chuti s nasládlými podtóny a příchutí oříšků. Připravíte si z ní lahodné espresso, ale i mléčné speciality typ cappuccino, latte macchiato. Nadchne především milovníky jemné kávy.
K dispozici je také LaPrazirna MILD espresso 250 g.
Kávová zrna pocházejí z Brazílie - země zahrnující významnou část rozlohy jihoamerického kontinentu. Její káva je stejně rozmanitá jako lidé, kteří ji pěstují – od drobných pěstitelů pocházejících z řad přistěhovalců, až po velké vlastníky nemovitostí.
Káva pěstovaná na svazích hory Mogiana a zpracována suchou metodou. Je výsledkem sítě vyvinuté organizací FAF (Fazenda Ambiental Fortaleza), která je známá produkcí kávy s udržitelnými postupy. FAF byla založena, aby pomáhala vzdělávat zemědělce v místní komunitě a zlepšovat celkovou kvalitu kávy v pěstitelském regionu.
Vlastnosti:
Brazílie, oblast Mogiana, nadmořská výška 1.000 – 1.400 m n.m.
káva s ovocitou chutí, jemné a sladké podtóny, příchuť oříšků
vhodná pro přípravu espressa i mléčných specialit
stupeň pražení: 3/5
kyselost: 3/5
balení kávy 1 kg
LaPrazirna – sen, který vznikl v našich hlavách, polehounku se začal plnit na papíře a následně se ze snů stala skutečnost a my tu stojíme, díváme se na dvě nádherné profesionální pražičky amerického výrobce MILL CITY, v regálech máme první pytlíky NAŠÍ ČERSTVĚ UPRAŽENÉ KÁVY a v hlavách už nám létají další nápady…
Připravili jsme 6 druhů káv, které pokryjí kompletní škálu chutí kávových nadšenců. Vyzkoušejte lokální výběrovou kávu LaPrazirna – od směsí Robusta/Arabica po 100 % Arabica Single Origin. A pro „nekafaře“ máme v nabídce i bezkofeinový DEKAF.
LaPrazirna – sen o čerstvé kávě